Aktivni odmor

Volite biti aktivni i kad ste na odmoru? Opustite se u dugim šetnjama prirodom, iskusite trčanje kroz stoljetne maslinike, okušajte se u vodenim sportovima i istražite zanimljive povijesne lokacije otoka.

Ljubiteljima pješačenja preporučamo istražiti otok putem turističko-planinarske staze Via Brattia koja u prekrasnu pješačku cjelinu povezuje veći broj bračkih naselja i dvanaest najatraktivnijih kulturno – povijesnih otočkih lokacija. Kartu pješačke staze potražite u info centrima ili je preuzmite u digitalnom obliku putem poveznice Via Brattia

Za sve koji vole biciklirati preporučamo istražiti označene biciklističke rute.

Sigurni smo da će vas oduševiti panoramski pogledi i neistražena priroda. Biciklističku kartu potražite u info centrima ili je preuzmite u digitalnom obliku putem poveznice

Biciklistička karta

Ljubiteljima vodenih sportova i morskih avantura na raspolaganju je najam plovila sa ili bez skipera. Ovo je najbolji način za istražiti otok Brač, ali i susjedne otoke, sa morske strane.

Ukoliko ipak volite da drugi odrade organizaciju umjesto vas u destinaciji možete ugovoriti organizirane izlete i transfere.

Tijekom ljetnih mjeseci održava se niz sportskih natjecanja. Okušajte se sa lokalcima u balotama, zaigrajte nogomet, tenis, vaterpolo. O svim događanjima možete saznati više u lokalnim turističkim informativnim centrima.

Ljubiteljima kulture preporučamo istražiti Vodič istočnim dijelom otoka Brača u kojem ćete saznati više o najznačajnijim kulturno-povijesnim lokacijama i kako doći do njih.

Vodič možete preuzeti u info centru ili preuzeti u digitalnom obliku putem poveznice

Pogledajte Vodič 

Ova utrka održava se svake godine u lipnju. Ukoliko želite istražiti stoljetne maslinike, stare krševite puteve i ljepotu netaknute prirode trčeći nemojte prospustiti sudjelovati.

Obuhvaća niz sportskih natjecanja koja započinju u srpnju svake godine. Natjecanja obuhvaćaju niz sportova, nogomet, tenis,boćanje, vatrepolo, basket, cageball i druge. Bilo da ste dio tima ili bodrite svoje favorite sigurno ćete se dobro zabaviti.

Za one koje vole biciklirati preporučamo istražiti označene biciklističke rute. Sigurni smo da će vas oduševiti panoramski pogledi i neistražena priroda. U turističkim informativnim centrima možete preuzeti biciklističku kartu ili je preuzmite u digitalnom obliku

Najam bicikli 

BRAČ E-BIKE

Porat 15, Sumartin

+38599 631 6716

e-mail:brac.ebike@gmail.com

RENT-A-BIKE „SUMARTIN“

Porat 1, Sumartin

+ 385(0)989044246
+385(0)955276222

Email: transfersbrac1@gmail.com

Ljetna škola futsala u organizaciji udruge Fortuna Povlja održava se svakog ljeta. Škola je besplatna,a upisi se vrše putem mail-a:fortuna.povlja@gmail.comili na broj +385993166657